Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Filmcyclus 2023 ‘Tijdsbeelden’: Easy Rider

Zondagmiddag 19 maart 2023 vertoont Voet in samenwerking met de Fransche School de film Easy Rider (1969). Een klassieker onder regie van Dennis Hopper, met in de hoofdrollen Dennis Hopper, Peter Fonda, Jack Nicholson en Karen Black. Speelduur 95 minuten.

Het verhaal gaat over twee motorrijders, Billy en Wyatt, die een cocaïnedeal sluiten om “rijk” te worden en op deze manier volledige vrijheid te verkrijgen. Ze reizen op hun motorfietsen door het Amerikaanse landschap en dromen van vrijheid en geluk. In de buurt van de Rocky Mountains ontmoeten ze een hippie, die ze een lift naar zijn commune geven. Hier zien ze hoe vrijheid weer afgenomen kan worden.

Praktische informatie

Datum: zondag 19 maart 2023
Plaats: Theater De Fransche School, Havendijk 1, 4101 AA Culemborg
Tijd: 14.00 uur

Kaarten kunt u bestellen via de website van De Fransche School

Voetleden krijgen €2,50 korting o.v.v. code: VOET2023. ‘Hartsvrienden’ van Theater De Fransche School kunnen tegelijk ook gebruik maken van hun vriendenkorting: VOET2023V is de code voor diegene die én Voetlid én ‘Hartsvriend’ is.