Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lidmaatschap

Als u in Culemborg woont en oog hebt voor de historische en monumentale aspecten van deze stad wordt u lid van ons genootschap. Wij hebben nodig: uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. U krijgt na aanmelding een verrassingspakket met allerlei interessante lectuur. En u kunt natuurlijk ook iemand anders verrassen met een lidmaatschap.

De basiscontributie bedraagt sinds 1 januari 2023 €19,- per kalenderjaar. Leden van buiten de stad betalen iets meer vanwege de portokosten. Donaties boven dat bedrag zijn een goede traditie en altijd van harte welkom. Bovendien zijn donaties aftrekbaar. Zie Jaarstukken en financiën.

Een lidmaatschap aanmelden voor uzelf of een ander (als cadeau) door een van de onderstaande formulieren in te vullen. U kunt ook zelf uw naam en adresgegevens per e-mail te sturen aan de ledenadministratie.

U kunt uw lidmaatschap beëindigen door dit besluit per e-mail of schriftelijk door te geven aan de ledenadministratie.

Ja, ik wil lid worden van Voet!

Vul uw gegevens hieronder in en verstuur deze kaart.

Ik geef een lidmaatschap van Voet cadeau!

Als u al lid bent en een leuk cadeau zoekt: geef een jaarlidmaatschap cadeau. Vul in dat geval de gegevens van het nieuwe lid hier in en daaronder uw naam als gulle gever.