Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fietstocht “Langs de grenzen van het Graafschap Culemborg”

Deze fietstocht is een klassieker onder de Voet-fietstochten. De route is oorspronkelijk ontwikkeld in 2018 ter gelegenheid van het 700-jarig bestaan van het graafschap. In 2021 is deze fietsroute opnieuw gereden en helemaal geactualiseerd. In het uitgebreide boekwerkje bij de tocht hebben Kees Molders en John van Antwerpen veel foto’s, kaartjes, toelichtende teksten en natuurlijk de routebeschrijving opgenomen. Je kunt twee varianten fietsen: een van 40 (de rode route) en een van 45 (de blauwe route) kilometer. Er zijn ook GPX bestanden zodat je de route digitaal kunt volgen.

Het boekje kan je hier downloaden.

Het GPX bestand voor de rode route vind je hier en die van de blauwe route hier.