Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Voet voor Thuis 13

In deze Voet voor Thuis weer heel wat leesvoer en hopelijk ook nieuwe ontdekkingen! Het is alweer de dertiende aflevering. Het bestuur van Voet heeft eindeloos vergaderd of het geen ongeluk zou brengen, een dertiende editie. Bij dergelijke dilemma’s kunnen we ons gelukkig prijzen met een Voetgenoot als Jan Hoogendoorn. Hij zocht namelijk uit waarom we het getal 13 associëren met ongeluk. En daarmee beginnen we deze aflevering.

De lente lijkt nu echt doorgebroken en daarom beginnen we in deze Voet voor thuis met het publiceren van de eerste herziene fietsroutes. Moge het een inspiratie zijn er op uit te trekken!

En er is nog veel meer in deze aflevering. Reacties, aanvullingen en ideeën zijn als altijd welkom bij redactie@voetvanoudheusden.nl

We wensen jullie veel leesplezier!