Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Historisch plaatjesverzamelboek van Culemborg

Op zaterdag 28 oktober 2023 heeft burgermeester Gerdo van Grootheest van Culemborg het eerste exemplaar van het historische plaatjesverzamelboek van Culemborg in ontvangst genomen. Het boek (gratis af te halen bij de PLUS supermarkt op het Koopmansgildeplein) bevat vele verhalen over de rijke historie van Culemborg. Van het kasteel van Culemborg tot aan koloniaal erfgoed, van bier tot Barbara. Een uniek verzamel- en bewaaralbum en een mooie manier om weer meer te weten te komen over de geschiedenis van Culemborg.

Er kunnen 288 plaatjes in het boek geplakt worden die je kunt sparen bij de boodschappen die je doet bij de PLUS op het Koopmansgildeplein. Het boek is tot stand gekomen door een samenwerking van ons genootschap met supermarkt Plus Giel Smits.

 

 

 

 

 

Foto bovenaan: Marktschilderij van H.E. Roodenburg