Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Op fietsvakantie langs de Waterlinie?

Voetgenoten attenderen elkaar graag op mooie historische fietstochten. Probeer eens de Waterlinie Fietsroute van 242 km of 373 km. Fiets door uitgestrekt groen en karakteristiek militair landschap, langs brede rivieren en kom tot rust op een terrasje in een van de vele karakteristieke vestingstadjes. In het gebied van de Nieuwe Hollandse Waterlinie gaan historie, natuur hand in hand. Het prachtige liniegebied vol forten, sluizen, dijken, kanalen en bunkers leent zich uitstekend voor een meerdaagse fietstocht. Fietsend door het oer-Hollandse landschap wisselen robuuste bouwwerken, idyllische vergezichten, bourgondische restaurants en interessante musea elkaar af.
https://nieuwehollandsewaterlinie.nl/route/op-fietsvakantie-langs-de-waterlinie/