Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Redactie

Zo’n drie keer per jaar geeft Voet een eigen tijdschrift uit, de Voetnoten. Die staan ook allemaal op deze website. De redactie ontwikkelt ideeën, neemt contact op met mensen die een Voetnootsuggestie hebben, houdt contact met auteurs, zorgt voor historische degelijkheid, leesbaarheid en illustraties. De voortreffelijke vormgeving wordt al jaren verzorgd door Hans Bassa.

De redactie bestaat per 1-1-2021 uit: Jaap Borggreve, Yvonne Jakobs en Kees vd Vate. Hoofdredacteur en contactpersoon uit het bestuur is Michiel Bugter. De redactie is te bereiken via redactie@voetvanoudheusden.nl

Voor bijzondere publicaties zoals het boek “Kijkend naar Culemborg” wordt een beroep gedaan op een ad-hoc redactie.

De website heeft een eigen redactie: Wilma Dehing en Hans Saan, te bereiken via webredactie@voetvanoudheusden.nl