Heeft u dingen te koop die over (de geschiedenis van) Culemborg gaan, zoals oude boeken of afbeeldingen, dan kunt u hier een gratis advertentie kwijt. Advertenties melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
tekst

Twee van Sylvia Bosch en een van de heer G.P. Aikema

Sylvia komt van oorsprong uit Culemborg en heeft vele jaren geleden de herdruk aangeschaft van de Historische Beschryvinge van Culemborg. Later kon zij bij een antiquair een origineel exemplaar van het boek uit 1753 aanschaffen compleet met uitslaande platen. Voor het originele boek vraagt zij € 700,- en voor de herdruk € 100,-.

Sylvia Bosch, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De herdruk wordt ook aangeboden door de heer G.P. Aikema. U kunt hem bellen op 0345 535 284

Te koop: Diverse boeken (los te koop),  veel over Culemborg en omstreken.

info: tel.06 46236756

Te koop:  PRENTBRIEFKAARTEN van 1900 tot op heden:

  1. Van Culemborg totaal 1063 kaarten
  2. Van Beusichem totaal  127 kaarten
  3. Van Zoelmond totaal 81 kaarten
  4. Curacao etc totaal 81 kaarten
  5. Verzameling prentbriefkaarten van Culemborg en omgeving etc van de in Buurmalsen wonende fotograaf George Burggraaf

Na afspraak ( tel.06 46236756)  kan e.e.a. worden gezien.

Let op: de prentbriefkaarten gaan NIET in de losse verkoop, ALLEEN de complete verzamelingen.Theo Berendse heeft 5 pentekeningen van Culemborg te koop. Ze zijn getekend door J.G. Kraaypoel rond 1983 van ansichtkaarten naar vroeger. Klik op een kleine afbeelding voor een vergrote weergave. Als u geïnteresseerd bent, bel Theo: 0345 513 529 .


Het stadhuis. Breed 25cm, hoog 32 cm. Ingelijst. Vlek rechtsonder op het passepartout. Prijs: vanaf €100,-

afbeelding boekMarleen Grommers, voetlid en bevlogen Culemborgse, heeft een fotoboek over het buitengebied van Culemborg gemaakt. Ze is aan de wandel geweest in alle vier jaargetijden en op alle momenten van de dag

Subcategorieën