Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Voet Fietstocht

Op zaterdagmiddag 8 juli​ organiseert Voet een fietstocht langs historische elementen in het landschap. Het vertrekpunt is weer het bekende Pieterplaatsje. U kunt daar tussen 12.30 en 13.30 uur vertrekken na eerst een kopje koffie/thee gedronken te hebben.

De fietstocht zal dit jaar ongeveer 45 km lang zijn en voert ons in zuidelijke richting naar de Ling­e. Onderweg zal er natuurlijk weer gelegenheid zijn om wat te drinken. Uiterlijk op 1 juli zullen details van de fietstocht hier beschikbaar gesteld worden. U ku­nt zich nu echter va­st inschrijven via aanmelden@voetvanoudh­eusden.nl. Vermeld bij de aanmelding uw naam en telefoonnumm­er en emailadres.

Deelname is gratis.

De foto hierboven is tijdens de fietstocht van 2022 gemaakt.