Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Filmcyclus 2023 ‘Monty Python and the Holy Grail’

Op zondagmiddag 11 juni vertoont Voet i.s.m. de Fransche School en in navolging van de lezing van Hans Saan over King Arthur, de film “Monty Python and the Holy Grail”.

In de hoofdrollen: Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam, Terry Jones en Michael Palin.

De comedygroep steekt de draak met koning Arthur en zijn ridders van de Ronde Tafel, die op zoek zijn naar de Heilige Graal.

Het verhaal gaat over koning Arthur, op zoek naar ridders die bereid zijn hem te volgen. Alles komt voorbij, de zwarte ridder, Lancelot, Galahad, de iets minder dappere Robin, Bedevere en ten slotte Sir NotAppearing-In-This-Film (die, zoals zijn naam al aangeeft, in de rest van de film niet meespeelt) en vele anderen. Op een bepaald moment verschijnt God aan Arthur en zijn gevolg, en hij geeft hen de opdracht de Heilige Graal te zoeken. De ridders gaan elk apart op zoek naar de graal, maar hun zoektocht is niet zonder moeilijkheden.

Praktische informatie
Datum: zondag 11 juni 2023
Plaats: Theater De Fransche School, Havendijk 1, 4101 AA Culemborg
Tijd: 14.00 uur

Kaarten kunt u bestellen via de website van De Fransche School

Voetleden krijgen €2,50 korting o.v.v. code: VOET2023. ‘Hartsvrienden’ van Theater De Fransche School kunnen tegelijk ook gebruik maken van hun vriendenkorting: VOET2023V is de code voor diegene die én Voetlid én ‘Hartsvriend’ is.