Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Er op uit met Voet!
Oude fietsroutes in een nieuwe jas

Al geruime tijd (meer dan 20 jaar) organiseert Voet van Oudheusden elk jaar een fietstocht. Dat waren – als het niet al te hard regende – altijd interessante en memorabele activiteiten. Een groepje fietsliefhebbers binnen Voet heeft het idee opgepakt een aantal routes van de afgelopen jaren te actualiseren en uitgebreid te beschrijven.
De routes zijn opnieuw gemaakt, zo’n 50 km lang en lopen vaak langs knooppunten. Dat zijn goede markeringspunten en ze bieden tevens de mogelijkheid de route eenvoudig in te korten.

Op de website van Voet kun je de route downloaden. Ze bestaat uit een uitgebreide en fraai geïllustreerde gids met kaart, routebeschrijving en bezienswaardigheden. Op de laatste pagina staat een QR-code, deze kun je gebruiken om rechtstreeks in de RouteYou app te komen voor het downloaden van de GPX.

Ook de route ‘Fietstocht rondom het Graafschap Culemborg’ is geactualiseerd én er is een GPX bestand van gemaakt door Kees Molders en John van Antwerpen.
Van de route ‘Fietstocht Tramlijn Tiel-Buren-Culemborg’ (de TBC-lijn) door Vic Ritchie en Hugo Eigenraam zijn nog enkele exemplaren te koop.

Wanneer je de routes fietst en onvolkomenheden ontdekt, dan horen we dat graag. Heb je zin om mee te doen met de fietsgroep, ideeën aan te dragen of routes na te fietsen? Je bent van harte welkom:
aanmelden@voetvanoudheusden.nl